Χρόνια Εξέλιξης

 

Το 2004 ο Α.Ο.Διονύσου θέλοντας να φανεί αντάξιος των υψηλών στόχων του  ανέθεσε  την δημιουργία της Ακαδημίας Τένις του Αθλητικού Ομίλου στον Ανδρέα Φίκα και την προπονητική του  Ομάδα (Andreas Fikas Tennis Coaching Team).

Η αρμονική συνεργασία τους, οι τολμηρές φιλοδοξίες του Ανδρέα, σε συνδυασμό με την αγωνιστική και προπονητική εμπειρία  της ομάδας του είχαν ως αποτέλεσμα να αναδείξουν την Ακαδημία Τένις του Α.Ο.Διονύσου σε έναν ιδιαίτερα μεγάλο πόλο έλξης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος συμβάλλοντας θετικά στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Διονύσου.

Η Ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με σκοπό την εξέλιξη της Ακαδημίας που πρωταρχικό στόχο έχει την ανάπτυξη και την διάδοση του Τένις.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει στα προγράμματα μας χιλιάδες παιδιά και ενήλικες επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την Ακαδημία και την Ομάδα μας δίνοντας της διαχρονική αξία.

'Όλα τα μέλη της Ακαδημίας μας επωφελούνται με ειδικά προνόμια συνδυαστικών υπηρεσιών από τους Υποστηρικτές της Andreas Fikas Tennis Coaching Team.

 

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Η Ακαδημία βρίσκεται  στο Αθλητικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου Επί της Λ.Διονύσου  ( παραπλεύρως του γηπέδου Ποδοσφαίρου ).

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η  Ακαδημία λειτουργεί κάτω από την οργάνωση, επίβλεψη και καθοδήγηση του Ανδρέα Φίκα.

 

  • Τμήματα για παιδιά ηλικίας, από 3 έως 18 ετών
  • Ιδιαίτερα μαθήματα
 

 

  • Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετέχουν στα  προγράμματα του Μίνι Τένις και της εκμάθησης
  • 60 αθλούμενοι σε ιδιαίτερα μαθήματα
  • 4 προπονητές

 

 

Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας διαθέτουν: 

  • 2 γήπεδα Τένις
  • 1 γήπεδο Μίνι Τένις με συνθετικό χλοοτάπητα που εξασφαλίζουν ασφαλές και ευχάριστο παιχνίδι.

Η εξαιρετική θέση των γηπέδων στις παρυφές του Πεντελικού Όρους, σε υψόμετρο 470 μέτρα σε συνδυασμό με το κατάλληλα διαμορφωμένο  φυσικό περιβάλλον, δημιουργούν έναν υπέροχο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας.

Τα γήπεδα Τένις υποστηρίζονται από το Club House, το οποίο διαθέτει αποδυτήρια και ένα ζεστό οικογενειακό χώρο ιδανικό για χαλάρωση, καφέ  και ανάγνωση βιβλίων.

Ο προσεγμένος περιβάλλων χώρος προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και εξαιρετικής θέασης των γηπέδων, για τους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Η Ακαδημία διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
×