Παθιασμένοι - Έμπειροι - Σχολαστικοί

Η Ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με σκοπό την εξέλιξη της Ακαδημίας που πρωταρχικό στόχο έχει την ανάπτυξη και την διάδοση του Τένις.


Ανδρέας Φίκας Υπεύθυνος Ακαδημίας / Προπονητής

Ανδρέας Φίκας

Υπεύθυνος Ακαδημίας / Προπονητής

Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών (1992) και Εφήβων (1984-86-88-89-90). Κάτοχος της 88ης θέσης στη Παγκόσμια κατάταξη Εφήβων αθλητών κάτω των 18 ετών (1989). Επί δεκαετίας μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων και Ανδρών. Συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Ανδρών του Davis Cup, σε 8 Πανευρωπαϊκούς αγώνες Εφήβων, Ανδρών, σε Βαλκανικούς και Μεσογειακούς αγώνες όπως και σε Προ-ολυμπιακά και Διεθνή τουρνουά Εφήβων και Επαγγελματιών αθλητών ανά τον κόσμο με πολλές διακρίσεις. Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Ειδικότητα Αντισφαίρισης). Προπονητής αγωνιστικών ομάδων και Υπεύθυνος οργάνωσης Ακαδημιών τένις από το 1998.

Πλήρες Βιογραφικό

Τάνια Δημοπούλου Προπονήτρια

Τάνια Δημοπούλου

Προπονήτρια

Κάτοχος της 2ης θέσης στην Πανελλήνια Κατάταξη Νεανίδων κάτω των 18 ετών (1998). Με συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες Τένις. Απόφοιτη του Κολεγίου "College of Sports Sciences of University of Newcastle" Προπονήτρια από το 2001.

Καλλιρόη Σκούφου Προπονήτρια

Καλλιρόη Σκούφου

Προπονήτρια

Απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Ειδικότητα Αντισφαίρισης). Κάτοχος του διπλώματος διαιτησίας ITF Level 1. Προπονήτρια από το 2008 (με εξειδίκευση στο Μίνι Τένις).

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
×